28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kaymakam'dan ültimatom!

Hani Kaymakamı Rıza Gençoğlu, İl encümen üyeleri ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, köylerde yapılacak olan çalışmaların takipçisi olmalarını istedi.

2006 yılının İl Valiliği tarafından yol yapım yılı ilan edilmesinin ardından, Köy muhtarları ve il encümen üyeleri ile bir araya gelen Hani Kaymakamı Rıza Gençoğlu, hizmetlerin takip edilmesi için ültimatom verdi.

21 köy muhtarı ve il encümen üyelerini Şehit Teğmen Hakan Kabil İlköğretim okulunda toplayan İlçe Kaymakamı Gençoğlu, İl Valiliğinin başlatmış olduğu köylere su götürme projesinin çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İl Valiliğimiz bilindiği üzere 2006 yılını köylere hizmet götürme yılı olarak ilan etmiştir. Bu proje altında bir çok köy ve mezramıza su götürülmüştür. Ancak bazı köylerimizde sorunlarda 2006 yılı içerisinde yapılacak çalışmalarla giderilecektir. Köylü vatandaşlarımızın en önemli sorunları, su şebekelerinin evlere bağlanmaması ve elektrik aboneliğinin başlatılmamasıdır. Bu sıkıntılar en kısa zamanda giderilecektir. 2006 yılı sonuna kadar yolu ve suyu olmayan hiç bir köy ve mezramız kalmayacaktır. Bu çalışmalar yapılırken, ihaleleri özellikle köy muhtarlarımız ve il encümenlerimiz takip edip, yaşanacak pürüzleri bana bildireceklerdir" ifadesini kullandı. Toplantıya katılan muhtarlar, köylerine Kaymakam Gençoğlu'ndan asfalt ve köprü yapılmasını istediler.

Faik Tunç - Kenthaber / Hani
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 22:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?