30
Mayıs
2024
Perşembe
HAZRO - DİYARBAKIR

Ensarioğlu'ndan başkana ziyaret

ENSARİOĞLU, HAZRO BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARET ETTİ

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, önceki gün oğlu kaçırılan Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Galip Ensarioğlu, sabah saatlerinde yaklaşık 50 araçlık bir konvoyla Silvan ilçesine bağlı köyleri ziyaret etmek üzere Dicle Kent'te bulunan seçim bürosundan hareket etti. İlk olarak Silvan karayolu üzerinde bulunan Kaya köyünü ziyaret eden Ensarioğlu, daha sonra Kasımlı ve Bağdere köylerine geçerek köyün ileri gelenleriyle sohbet etti. Daha sonra Silvan-Hazro yol ayrımında bulunan Bağdere köyünden ayrılan Ensarioğlu ve beraberindeki partililer, Hazro ilçesine geçerek önceki gün oğlu kaçırılan Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nu Belediye binasında ziyaret etti. Burada Mehmetoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Ensarioğlu, "Yapılan saldırı ve kaçırma olayı Mehmetoğlu'nun şahsında bütün AK Parti camiasına yapıldı. Olayı kınıyorum. Derin devletin geçmişte Kürt halkına uyguladığı yöntemleri, bugün Kürt halkının çıkarlarını savunduğunu ileri sürenler yapıyor" dedi.

Ensarioğlu ve beraberindekiler daha sonra Sulubağ, Yeşilbahçe ve Çakıltaş köyleri ile köyler bağlı bazı mezraları ziyaret ederek milletvekili genel seçimlerinde kendilerine destek verilmesini istedi. Ensarioğlu köy ziyaretlerinin ardından Silvan ilçesine geçti.

ENSARİOĞLU, HAZRO BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARET ETTİ
ENSARİOĞLU, HAZRO BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 18:13:01
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 11:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?