3
Mayıs
2024
Cuma
MERKEZ - DİYARBAKIR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Fatem Doğalgaz Mühendislik Insaat Ltd. Sti.

DOGALGAZ VE KALORİFER TESİSATI PROJE CIZIM VE MONTAJ ISLERINI YAPAN FIRMAMIZ,AYNI ZAMANDA ISISAN BUDERUS DIYARBAKIR BAYILIGI ILE KOMBİ,KAT KALORİFERİ,KLİMA,KAZAN VE HER TURLU ISITMA TESISATI MALZEMELERININ PAZARLAMASINI DA YAPMAKTADIR.MUSTERI MEMNUNIYETINE VE KALITE STANDARTLARINA ONCELIKLI ONEM VEREN FIRMAMIZ,ULUSLARARASI TECRUBEYE SAHIP MUHENDIS VE EGITIMLI PERSONELLERIYLE DIYARBAKIR'DA SEKTORUNDE LOKOMOTIF GUC OLMAYI HEDEFLEMEKTEDIR.

FATEM MÜHENDİSLİK İNŞAAT; mühendislik hizmetleri kapsamında uzman kadrosuyla konut ,hastane, işyeri, alışveriş merkezi, okul yapıları gibi her türlü yapının mekanik doğalgaz,ısıtma,soğutma ve havalandırma tesisatlarının proje ve montaj işlerinin yanı sıra endüstriyel tesislerde mekanik ekipman ,boru ve çelik montaj işlerinde de hizmet vermektedir.

Amacımız yüksek kaliteyi,sağlamlığı ve yenilikçi dinamizimleri bir arada tutarak modern tesis ve tesisat ekipmanlarını, ekonomik ve hatasız bir şekilde zamanında kullanımınıza sunabilmektir.

Firmamız, proje ve taahhüt konusunda gerekli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olup sistem bazında çözümler üreterek müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

İlgili Kişi :M.Emin ALP
Adres1 :Peyas Mah Yıldırım Okul Sitesi A/Blok Altı no:9
Adres2 :
Posta Kodu :21000
Telefon :04122571385
Faks :04122571385
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.