1
Haziran
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'li Uyanık Silvan'da

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne gelen AKP Diyarbakır Milletvekili Fehmi Uyanık, köy yol çalışmaları hakkında Silvan Kaymakamı Veysel Beyru'dan bilgi aldı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Fehmi Uyanık, AKP Silvan İlçe Başkanı Nedim Kılıçarslan ve ilçe Kaymakamı Veysel Beyru ile birlikte yapılan köy yol çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Uyanık, AKP olarak, siyaset değil hizmet etme anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek, "Ben politikacı değilim, siyaset yapmayı da sevmem.

Bugün burada bulunmamın nedeni ilçemde yapılan hizmetleri yerinde görmek ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi almaktır. AKP olarak bizim anlayışımız hizmete dayalıdır. Başbakanımızı görüyoruz gece gündüz demeden, ülkenin her karış toprağını gezerek, olayları ve hizmetleri yakından takip etmektedir. Biz milletvekilleri de kendi bölgelerimizde yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Ben politikacı değil, hizmet adamıyım. Ölünceye kadar da sizlere hizmet edeceğim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 17:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
silvanlı IP: 193.140.43.xxx Tarih : 30.11.2005 12:40:31
herkese iyi gunler,nihayet vekilimiz silvana gelme şerefinde bulundular neyse hoşgeldiniz sayın vekilim sizlerden biraz daha silvan için aktif olmaznızı istiyoruz,öyle kafanız estiği zaman canınız sıkıldığı zaman gelmeyin bizlerin sana ihtiyaçı oldugu zaman buyrun gelın yıne soyluyorum ne yaptınız bu silvan icin bırakın AKP e siyasetini iş yapın iş,hizmet adamıyım diyorsunuz ama walla nereye hizmet yaptığınızı kimse bilmiyor,bir zahmet soyleyın de bzlerde öğrenelim ,sayın vekil artık kimse aptal değil,bırakın bu boş işleri,seçimler yaklıştı sahı haberın varmı