19
Mayıs
2024
Pazar
KARKAMIŞ - GAZİANTEP

Polisten gıda yardımı

Gaziantep’in Karkamış İlçe Emniyet Amirliği, fakir ailelere gıda paketi dağıttı.

30 polisin görev yaptığı 3 bin nüfuslu ilçede, tespit edilen yardıma muhtaç kimsesiz ailelere Karkamış İlçe Emniyet Amirliği'nce gıda yardımı yapıldı.

Polis-vatandaş diyaloğunu daha iyi seviyelere çıkarmak için Emniyet Amirliğinde görevli 30 polis, kendi aralarında para toplayarak ve kendilerinin tespit ettikleri ailelere yardım paketlerini de kapılarına kadar götürerek kendi elleriyle teslim ettiler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Karkamış İlçe Emniyet Amiri Mehmet Güney, “Ramazan ayının rahmet, bereket ve sosyal yardımlaşma ayı olması nedeniyle toplum destekli polis çerçevesinde ilçemizde bulunan fakir ailelere yardımları ulaştırarak her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. İlçe Emniyet Amirliği'nde bu yıl ilkini yaptığımız bu faaliyeti önümüzdeki yıllarda da gelenek haline getirip gücümüzün yettiği ölçüde vatandaşa her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Yardım dağıtımında katkıda bulunan iş adamlarına ve Karkamış İlçe Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 14:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?