31
Mayıs
2024
Cuma
SAĞLIK

Nizip'te ilk kez ameliyat yapıldı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bulunan ve ilçenin tek tıp merkezi olan Kızılaslan Tıp Merkezi, ilk ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.

Nizip'te sağlık alanında en büyük yatırımı yapan Kızılaslan Tıp Merkezi, ilçenin ilk özel hastanesi olarak her geçen gün kendini yeniliyor. Son sistem ameliyat ünitesine sahip olan Kızılaslan Tıp Merkezi, bir hastanın ilk cerrahi ameliyatını başarıyla yaparak hasta yakınlarından da tam not aldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrah Opr.Dr. İbrahim Gürer ve Kızılaslan Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Kızılaslan, yaptıkları ortak açıklamada, hastanede yapılan ilk ameliyatın başarıyla tamamlandığını belirttiler. Kızılaslan Tıp Merkezi'nde iki ameliyathane bulunduğunu ve bunların tamamıyle Avrupa standartlarında olduğunu ifade eden Dr. Nuri Kızılaslan, "En büyük hedefimiz Nizip'e bir özel hastane kazandırmaktır" dedi.

Vatandaşlar da ilçenin 39 yıllık hekimi olan Nuri Kızılaslan'ın, Nizip'te yıllardan beri hayırseverliği ile tanındığını ve bir çok fakir hastadan ücret almadığı için herkes tarafından sevildiğini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 10:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?