18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Hakem oyuncuya yumruk attı

Hakemin  sık sık kartlarına başvurduğu maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Maçın bitiş düdüğünün çalınması sonrası Nizip Belediyespor'lu bazı oyuncuların maçın orta hakemi Mustafa Yılmaz'a itiraz ettikleri görüldü. Bu esnada rakip oyuncularında devreye girmesi sonrası Nizip Şehir Stadyum'u adete savaş alanına döndü. Rakip oyuncuların birbirlerine girmesi sonucu 6 oyuncu çeşitli yerlerinden yaralandı. Maçın orta hakemi Mustafa Yılmaz'ın bu esnada Nizip Belediyespor'lu  oyuncu Hasan Çetin'e yumruk attığı iddia edildi. Aldığı yumruk darbesi ile kafası kırılan futbulcuya 112 Acil Yardım ekipleri tarafından müdahale edildi.

Polis havaya ateş aştı, Hakem gözaltına alındı.  

Nizip Belediyespor ile Gaziantep Aktekspor'lu oyucuları ayırmak siteyen güvenlik güçleri yetersiz kalınca. bir polis memuru havaya ateş ederek sporculara ayırmaya çalıştı. Nizip Belediyespor'lu Hasan Çetin'e yapılan müdaheleden sonra futbolcunun hakemden şikayetçi olması üzerine maçın orta hakemi Mustafa Yılmaz'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

Yayın Tarihi : 5 Şubat 2005 Cumartesi 16:46:36
Güncelleme :25 Haziran 2005 Cumartesi 12:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İbrahim Kalkan IP: 81.213.177.xxx Tarih : 16.03.2005 16:59:11
Görülen şudurki bir hakem nasıl futbolcuya vurabilir. kanunen yerine getirilecek olan cezayı çekmesi sonucu böyle bir hataya düşmeyecek olan hakem pişman olabilir.sanki futbol değil savaş alnı olması bir garip oldu bunun için gerekli önlemin alınması gerekir.böylece ne kevge nede savaş alanıolur. şu günlerde zeugmanın tanıtımı başlayacak olması kötü, tanıtılacak bir ilçenin böyle bir olayı duyulması pekte hoş birşey değil.