3
Mayıs
2024
Cuma
NİZİP - GAZİANTEP

Halil İmamoğulları


Gaziantep’in Nizip İlçe Belediyesi tarafından kurulan Nizip Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneği’nin açtığı Sevgi Mağazası’na, Nizipli işadamı Halil İmamoğulları giysi ve ayakkabı yardımı yaptı.

İstanbul’da yaşayan işadamı Halil İmamoğulları, Sevgi Mağazası’na 2 bin 664 adet giysi ile ayakkabı gönderdi. Yardım malzemelerini, hayırsever işadamı Halil İmamoğulları’nın babası Ahmet İmamoğulları, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a teslim ederek en kısa zamanda muhtaç ailelere ulaştırmasını istedi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, hayırsever işadamına teşekkür ederek bu tür yardımlarla muhtaç aileleri sevindirdiklerini belirterek, "Hayırseverlerden aldığımız yardımları dernek olarak Nizip’te bulunan muhtaç ailelere ulaştırıyoruz. Şu an Nizip’te yaklaşık 3 bin aileye giysi ve gıda yardımında bulunduk. Yeni gönderilen giysi ve ayakkabılar ile 750 aileye daha ulaşmayı planlıyoruz. Bu yardımın Ramazan ayı içerisinde yapılması bizleri sevindirdi. Çünkü bayram öncesi muhtaç ailelere bu yardımı dağıtarak onları sevindireceğiz. Diğer işadamlarından da bu tür yardımları bekliyoruz" dedi. 

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar