30
Mayıs
2024
Perşembe
NURDAĞI - GAZİANTEP

Telekom'dan kitap desteği

Nisan ayında Nurdağı Kaymakamlığı ve Türk Telekom İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle ilçemize internet evini kazandıran Türk Telekom, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL tarafından başlatılan “Türkiye Okuyor” kaymasına destek amacıyla ilçemizde 100 temel eserden oluşan 30 set kitap dağıttı.

Dağıtım töreni ilçemiz 75. Yıl ilköğretim okulunda gerçekleşti. Dağıtım törenine ilçe Kaymakamı Emrah YILMAZ, Türk Telekom İl Müdür Muammer KATMER, Kurum Amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dağıtım töreninde İlçe Kaymakamı Emrah YILMAZ, kampanyanın Nurdağı’nda çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ve kampanya kapsamında ilçemizdeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarımıza yaklaşık 30 milyar değerinde kitap setleri alınıp, dağıtıldığını belirtti.

Eğitim konusunda desteğini hiçbir zaman Nurdağı’ndan esirgemeyen Telekom Yöneticilerine teşekkür etti ve bundan sonra da desteklerinin devamını diledi.Türk Telekom İl Müdürü Muammer KATMER, Türk Telekom olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem ve destek verdiklerinin altını çizerek, toplumun gelişmesi doğrultusunda bundan sonra da bu tür kampanyalara destek vereceklerini belirtti ve bu kapsamda nisan ayında açılan Nurdağı İnternet Evindeki bilgisayarlara TTNET VİTAMİN programının ücretsiz yükleneceği müjdesini verdi. Kitap dağıtım töreni, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan kırtasiye ve sağlık setlerinin öğrencilere dağıtılması ile son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?