19
Mayıs
2024
Pazar
NURDAĞI - GAZİANTEP

Trafik canavarı can aldı: 2 ölü 2 yaralı

Nurdağı İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Ölen şahsın oğlu, babasının öldüğünü cep telefonu ile çektiği ceset fotoğrafını, mesajla göndererek ailesine bildirdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Nurdağı-Gaziantep Karayolu 15. kilometrede meydana geldi. Ali Öztürkler yönetimindeki 01 YU 433 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Semih Bilal idaresindeki 31 SH 302 plakalı kamyonet çarpıştı.

Çarpışma sonucu otomobil sürücüsü Ali Öztürkler ile yanında bulunan Habip Öztürkler hayatını kaybederken, yaralanan Semih Bilal ve Ahmet Bilal Gaziantep Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazanın hatalı sollama sonucu meydana geldiği iddia edildi.


Kazada hayatını kaybeden Ali Öztürkler’in oğlu Ahmet Öztürkler, babasının yüzünü görmek için olay yerinde bulunan jandarma komutanına ricada bulunarak hem babasının yüzünü son kez gördü hem de kameralı cep telefonu ile babasına ait cesedin fotoğrafını çekip ailesine mesajla göndererek ölüm haberini bildirdi.

nurdağı
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 12:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
habip öztürler IP: 88.224.34.xxx Tarih : 25.06.2011 04:50:40

öllllen benım babam alllah mekanı cennnt olsun babamın elden bişi gelmıyor dua etmekten başka allahım bizden cok seviyormuş senı bizden