18
Mayıs
2024
Cumartesi
OĞUZELİ - GAZİANTEP

DP'den AKP'ye transfer

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yaklaşık 150 kişilik Demokrat Partili, düzenlenen görkemli bir törenle Ak Parti'ye geçti.

Rozetlerin takıldığı ve konuşmaların yapıldığı toplantıda, partililer AK Parti Oğuzeli Belediye Başkan adayı Bekir Öztekin'e büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Daha önce 5 yıl Şehitkamil Belediyesi'nde Başkan Vekilliği görevini yürüten Bekir Öztekin'in, Oğuzeli Belediye Başkan adayı olması bu ilçedeki siyaseti de hareketlendirdi. Demokrat Parti Oğuzeli İlçe yönetiminde bulunan Mehmet Kurt, Mesut Filik, Mehmet Nuri Kut, AK Parti Oğuzeli Belediye Başkan adayı Bekir Öztekin'e olan sevgilerinden dolayı AK Parti'ye geçiş yaptıklarını ve beraberlerindeki 150 kişiyle Öztekin'in başarısı için çalışacaklarını ifade ettiler.
AK Parti Oğuzeli seçim bürosunda yapılan toplantıda bir konuşma yapan Öztekin, Oğuzeli'nde büyük bir hava yakaladıklarını ve rekor bir oyla seçimi kazanacaklarını söyledi. AK Parti'ye katılan Demokrat Partililere hoş geldiniz diyen Öztekin, "Bizim kapımız herkese açık. Oğuzeli'ne tüm kesimleri kucaklamak ve tüm kesimlere eşit hizmet yapmak için aday oldum. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız, gelişen bir Oğuzeli oluşturmaktır. Oğuzeli kısa zamanda Gaziantep'in cazibe merkezi haline gelecektir" dedi.

Konuşmalar esnasında, seçim bürosuna gelen vatandaşlar Bekir Öztekin'e büyük sevgi gösterisinde bulundular. Tam bir bayram havasında gerçekleşen toplantıya yaklaşık 500 kişi katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 14:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?