19
Mayıs
2024
Pazar
OĞUZELİ - GAZİANTEP

Mezunlar Pilav Günü'nde buluştu

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Oğuzeli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu mezunları 2. Geleneksel Pilav Gününde buluştu.

Oğuzeli Yatılı İlköğretim Okulu Yemekhane Salonu'nda gerçekleşen programa açılış konuşması ve mezun öğrencilerin anılarını anlatılması ile başlandı. Okul Müdürü Muhammet Öner, böyle bir programı çok istediklerini ve sonunda gerçekleştirdiklerini söyledi. Öner, bu yıl ikincisini düzenledikleri belirterek, "Bugün burada eski ve yeni mezun öğrenci arkadaşlarla duygu dolu bir gün geçirdik. Çoktandır bu organizeyi yapmayı planlıyorduk. Geçen yıl okulumuzun kuruluşunun 30. yıldönümü nedeniyle ilk pilav günümüzü gerçekleştirmiştik. Bunu geleneksel hale getirip daha güzellerini yapmayı hedefliyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

30 yıldan buyana geçen süreç içerisinde ‘Eskiler ve Yeniler’ olarak iki bölüm halinde sinevizyon şeklinde slayt gösterisi sunumu gerçekleşti. Daha sonra mezun olan öğrenciler pilav ve ayranlar alarak yemeklerini yediler. Okul sınıflarını ve yatakhanelerini gezerek öğrencilik yıllarını hatırlayan mezun öğrenciler öğretmenleri ile de anılarını tazelediler. Mezun öğrenciler daha sonra iyi dilek ve önerilerde bulunup, okul önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 18:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet yılmaz IP: 88.249.61.xxx Tarih : 28.04.2010 14:06:41

Belediye Başkanımızın yapmış oldugu hizmetleri takdirle karşılıyorum.bazı insanlar arabana ne yapıldı diyorlar, herhalde karapınara hiç gitmemişler veya çevre yolu üzerine dikilen ağaçlar kendiliğinden olmadı.Belediye hizmet binasına girilmez durumdaydı.memurlar plasdik sandalyelerde oturdukarını görünce  memurlara acımamak elde deyil.MERAKLISINA  DUYURULUR.Bir yıl sonra araban tanınmayacak kadar degişeceginden eminim.Çünkü Belediye Başkanı ve ekibine güveniyorum.Şimdiden yapacakları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyor başarılarının devamını diliyorum