27
Mayıs
2024
Pazertesi
OĞUZELİ - GAZİANTEP

Protokoldan 112'lik nineye ziyaret

112 YAŞINDAKİ AYYUŞ BULUT'A PROTOKOLDEN BAYRAM ZİYARETİ

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yaşayan 112 yaşındaki Ayyuş Bulut'u, protokol üyeleri ziyaret etti.

Oğuzeli Kaymakamı Mehmet Akif Celep ve Belediye Başkanı Bekir Öztekin, bayram ziyaretleri kapsamında ilçenin en yaşlı insanı konumunda bulunan Ayyuş Bulut'u ziyaret ederek, bayramını kutladı.

Oğuzeli Kaymakamı Mehmet Akif Celep, "112 yaşında olan Ayyuş ninemizi dimdik sağlıklı görmek, hayır duasını almak, elerinden öpmek bizi çok duygulandırdı" dedi.

Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise, "Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Unutmamalıyız ki, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir. Bunlardan bir tanesi de Ayyuş ninemiz. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimlerinden her zaman yararlanmamız gerekir" diye konuştu.

Oğuzeli doğumlu Ayyuş Bulut ise belinde ağrıları olduğunu belirterek, tedavi için yardım istedi. Ayyuş Bulut, 100 torunu olduğunu kaydederek, "Allah devletimize zeval vermesin. Beni ziyaret eden Oğuzeli Kaymakamı ve belediye başkanından Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 13:07:05
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 16:45:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?