29
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kursiyerlere sürpriz doğum günü

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Dumlupınar Mahalle Evi'nde, öğretmenler ve yöneticiler tarafından doğum günü olan 20 kursiyer için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Dumlupınar Mahalle evinde Mefruşat, Bilgisayar, Bilgisayarlı Muhasebe, Bayan Kuaförlüğü ve Okuma Yazma kursuna yeni başlayan yaklaşık 100 kursiyerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak için düzenlenen etkinlikte Ocak ayında dünyaya gelen kursiyerlere toplu olarak doğum günü partisi düzenlendi.

Doğum günü olan ve sahneye çağrılarak pasta kestirilen kursiyerlerin şaşkınlık ve sevinçleri gözlerinden okunurken, okuma yazma kursuna gelen 52 yaşındaki Gülistan Yavuz, "Bana annem bile böyle doğum günü kutlaması yapmamıştı" diyerek duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can da kursiyerleri okumaya teşvik etmek için doğum günü hediyesi olarak kitap hediye etti. Daha sonra kursiyerlere "Dünden Bugüne" adlı slayt gösterisi sunuldu. Slayt gösterisinde bu zamana kadar açılan kurslar ve düzenlenen kültürel ve sosyal etkinlikler kursiyerlere tanıtıldı. Parti, bağlama konseriyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 10:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?