19
Mayıs
2024
Pazar
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

13 nüfuslu aileye ev

Gaziantep'in merkez Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Metin Özkarslı, çadırda yaşayan 13 nüfuslu aileye 1.5 ay önce verdiği ev sözünü yerine getirdi.
Şirinevler Mahallesi'nde yaşayan 13 nüfuslu Fak ailesinin yardımına Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı koştu. Çadırda yaşan aileye önce giyim ve gıda yardımında bulunan Özkarslı, başka çocuk yapmama sözü karşılığında aileye ev sözü verdi. Eşi, 8 çocuğu ve aile büyükleriyle birlikte çadırda yaşam mücadelesi veren baba Keleş Fak, Başkan Özkarslı'ya söz verince, 1.5 ayda aileye 50 metre karelik ev yaptırıldı. Evin tüm eşyaları da belediye bünyesinde muhtaç ailelere yardım için kurulan Sevgi Mağazası'ndan karşılandı.
Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Fak ailesine bugün evlerini teslim etti. Özkarslı, baba Keleş Fak'a çocuk yapmama sözünü bir daha hatırlatarak, sözünde durmasını istedi.
Ailesiyle çadırdan kurtulan Keleş Fak, Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya teşekkür ederek, "İşsizim. Ne iş bulsam yapıyorum, ancak evime bir parça ekmek getirebiliyorum. Çadırdan bizi kurtardığı için başkana teşekkür ederim. Ben de sözümü tutarak, bir daha çocuk yapmayacağım" dedi.
.
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2006 Cuma 00:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?