20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Başkan Özkarslı'nın bayram mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Gazianteplilerin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramların sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdesi olduğunu söyledi.

Özkarslı, yaptığı yazılı açıklamada, "Milletçe birlik ve beraberliğimizi gösterme imkanı veren bir Ramazan Bayramı'nı daha idrak etmenin engin mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır ve bayındır kılan insandır. Bizler de hizmetlerimizi şekillendirirken 'önce insan, öncelikle insan' ilkesiyle hareket ediyoruz. Fakir fukaranın kapıya geldiği değil, belediye başkanının fakir fukaranın kapısını çalarak arayıp bulduğu bir belediyecilik anlayışı bizim tercihimizdir" dedi.

Ramazan ayı boyunca yaklaşık 8 bin ailenin kapısını çalarak sorunlarını dinlediklerini ve gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Özkarslı, şunları kaydetti:

"Bu gezilerimiz bayram öncesi devam ettiği gibi bayram sonrası da devam edecektir. Şunun altına çizmek isterim ki; ilçemizin en ücra semtindeki insanımız yaşamsal alanda rahatlamadıkça bizlerin de gönlü rahat olmayacaktır. Ben ve ekibim, 'Bir mum, diğerini yakmakla ışığından bir şey kaybetmez' sözünden hareketle örnek bir yardımlaşmayla çalışıyoruz. Bu ekip ruhu hizmetlerimizde üstün başarıyı beraberinde getirdi. 10 yılda yapılan asfalt, park ve sosyal tesis miktarına 19 aylık görev süremizde ulaştık. Tabii ki bunları yeterli görmüyoruz. Bizim için esas koşu, asıl maraton bundan sonra başlıyor."

"Gönlünüz rahat olsun. Şehitkamil Belediyesi'ni büyük hedefleri olan, düşüncelerini müşterek akıl terazisinden geçiren bir ekibe emanet ettiniz" diyen Özkarslı, "4.5 yılda yapılanlar size göstereceğimiz en güzel belgedir. Tüm muhtarlarımız şahittir ki, ilçemizde gerek imarlı kesim ve gerekse imarsız kesim eşit bir şekilde hizmet görmektedir. İki şekilde tarif edilen ilçemizi tek tip yaşanılabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Gazianteplilerin bayramını kutlayan Özkarslı, işlerinin başında olanlara, sevdiklerinden, memleketlerinden ayrı kalanlara, yolculara, ilgiye ve yardıma muhtaç kimselere sabırlar ve gelecekte iyi bayramlar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 15:59:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?