24
Mayıs
2024
Cuma
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Belediye her gün aşure dağıtıyor

Gaziantep’in merkez ilçelerinden Şehitkamil Belediyesi, her gün ilçenin değişik bir pazar yerinde vatandaşlara aşure dağıtımı yapıyor.

Belediye Başkanı Metin Özkarslı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek vatandaşların sorunlarına çözüm aramaya çalıştıklarını söyledi.

Özkarslı, belediyecilik hizmetlerinin sadece yol ve kanal yapma anlamına gelmediğini belirterek, "Günümüzde belediyecilik anlayışı değişmiştir. Artık sadece yol ve kanal yapma ile belediyecilik hizmeti yapılmamaktadır.

Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hareket ederek, çeşitli sosyal aktivitelere de öncülük ediyoruz. Bu nedenle, inançlarımız doğrultusunda, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması amacıyla Aşure Günü’nde ilçemizin değişik bir semtinde her gün vatandaşlarımıza aşure ikram ediyoruz" dedi.

Değirmiçem ve Umut Uzay Çatılı Pazaryeri’ndeki dağıtımın ardından Özgürlük Mahallesi Uzay Çatılı Pazaryeri’nde de aşure ve pazar çantası dağıtan Özkarslı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Özkarslı, daha sonra bir kahvehaneye girerek bir vatandaşla tavla oynadı. Hem vatandaşların sorunlarını dinleyen hem de onlarla sohbet eden Özkarslı, Müslüm Kaya adlı vatandaşla oynadığı tavlayı da kazandı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan aşure ve pazar çantası dağıtımının bir hafta süreyle ilçenin değişik semtlerinde devam edeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 11:10:57
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 14:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?