19
Mayıs
2024
Pazar
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Belediye Meclisi toplandı

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı.

29 Mart pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde meclis üyeliğine seçilen 45 üye Şehitkamil Belediyesi meclis toplantı salonunda bir araya gelerek görev bölümü yaptı.Toplantıya, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve meclis üyeleri katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil halkına teşekkür etti. Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanında bulunan diğer kişilere de Allah'tan rahmet diuleyen Fadıloğlu, kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diledi.

Fadıloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda daha sonra görev dağılımı yapıldı. 1. ve 2. Meclis Başkan vekilliğine AK Parti’den Hüseyin Çolak ve Abdo Katmerci 37'şer oy alarak seçildi. 2 Asil ve 2 yedek katip üyeliklerine AK Parti’den Aslı Birimoğlu ve Mehmet Yılmaz, yedeklere ise Mehmet Çelik ve İbrahim Kanioğlu getirildi. Encümen üyeliğine AK Parti’den Hüseyin Çolak, Mehmet Cengiz Uğur ve Mehmet Fatih Hösükoğlu getirildi.

Meclis toplantısında daha sonra Bütçe ve Hesap Komisyonuna üye seçimi, İmar Komisyonu seçimi ve Tarife Komisyonu seçimleri yapıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 20:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?