18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Belediye personeli sağlık taramasından geçirildi

Şehitkamil Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 7-14 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle belediye personeline yönelik sağlık taraması başlattı. Sağlık İşleri Müdürü Nurten Aksoy, sağlık taramasının geniş kapsamlı bir muayeneden oluştuğunu belirtti.

Aksoy, “Yaptığımız sağlık taraması kalp-damar hastalıkları ve dolaşım sistemi, idrar yolları ve böbrek hastalıkları, kan hastalıkları, bağırsak hastalıkları, parazit, tifo, sarılık gibi bulaşıcı hastalıklar hakkında ipucu vermektedir” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ise bu tür sağlık taramalarının kişinin kendi sağlığının ve toplum sağlığının korunması açısından çok önemli olduğunu söyledi. Özkarslı, personelin çalışma motivasyonunu korumak için sağlıklı olmaları gerektiğine dikkat çekerek, “İnsanın sağlığı yerinde olmazsa, hiçbir şeyde verimli olamaz. Bu nedenle belki farkında olunmayan birçok rahatsızlık bu taramada ortaya çıkabilir. Sağlık İşleri Müdürlüğümüzü bu başarılı uygulamasından dolayı kutluyorum. Ayrıca tüm sağlık çalışanlarının 7-14 Nisan Sağlık Haftasını kutluyorum” diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 12:13:48
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 14:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?