18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Belediyeden diş bakımı kampanyası

Belediye Başkanı Metin Özkarslı, 13 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Diş Koruma Günleri" kapsamında, belediyede çalışan 665 işçi ve memurun çocuklarıyla birlikte diş bakımlarının yapılacağını belirterek, "Sağlıklı çalışma, sağlıklı kalmakla mümkündür. İşçi ve memurlarımıza yönelik başlattığımız kampanya çerçevesinde personelimizin çocuklarında diş bakımı yapacağız. Amacımız, hem sağlık konusunda bilinçlendirme hem de bu sayede genel bir sağlık taraması yapmaktır" dedi.

Kampanyanın ilçedeki bazı okullarda da devam edeceğini kaydeden Özkarslı, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği halinde ilçe genelindeki bazı okullarda diş bakımı yapacağız. Buradaki öğrencilerimize Sağlık İşleri Müdürlüğümüz doktorları tarafından diş klorlama ve genel diş bakımı konusunda da bilgi verilecek. Amacımız tüm faaliyetlerimizde olduğu gibi sağlık hizmetlerinde de kalıcı, eğitici ve faydalı hizmetler üretmektir" diye konuştu.
Özkarslı, vatandaşların sağlık hizmetlerinden hafta sonlarında da faydalanması için Kayaönü Sağlık Ocağı’nın cumartesi günleri açık olacağını da sözlerine ekledi.

iha-şehitkamil
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2004 Cumartesi 12:36:28
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 14:21:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?