20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Belediyeden moral konseri

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu, belediye çalışanlarına konser verdi.

Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konserde Antep türküleri ve Türk Sanat Musikisi eserleri okundu. Başkan Metin Özkarslı'nın da şarkı söylediği gecede belediye personelleri de gönüllerince eğlendiler.

Belediye çalışanlarını motive etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Başkan Metin Özkarslı bu kez konserde personellerle buluştu. Çoğunluğu belediye personellerinden oluşan koronun birbirinden güzel türkü ve şarkılarını dinleyen Özkarslı, bazı anlar söylenen şarkılara eşlik etti. Salonu dolduran belediye çalışanları ise söylenen şarkılarla coşkulu bir gece yaşadılar.

Konser sonrası koroyu tebrik eden Özkarslı, başarının sırrının ekip çalışması olduğunu belirterek, "Yoğun iş temposu içerisinde olan çalışanlarımıza bir moral konseri düzenledik. Hep beraber stres attık. Amacımız bu güzel ve başarılı ekibi her an zinde ve aynı heyecanda tutabilmektir” dedi.

Günün büyük bölümünü belediye hizmetleriyle geçirdiğini ve bu nedenle personellerle bir aile gibi olduklarına dikkat çeken Başkan Özkarslı, şunları söyledi:

"Belediyemizdeki başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve personellerimizle gün boyu beraberiz. İlk günden beri bir aile ortamı oluşturduk ve uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyesi başarılı diyorlarsa bunun nedeni, ben değil biz merkezli anlayışımızdır.”

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 16:58:17
Güncelleme :9 Nisan 2008 Çarşamba 14:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?