25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Döner bıçaklı kavga: 8 yaralı

GAZİANTEP'TE DÖNER BIÇAKLI KAVGA

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan kavgada döner bıçağı, taş, demir çubuk ve sopalar kullanıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Gatem Galericiler sitesinde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada taş sopa ve döner bıçağı kullanıldı. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgayı çevredeki vatandaşlar ayıramayınca olay yerine polis çağırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri de kavgayı önleyemeyince takviye ekipler gönderildi. Olay yerine gelen ilk ambulanslar kavgada yaralananları alarak Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan 5 yaralıdan 1'inin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Bazı yaralılar ise yakınları tarafından özel otomobillerle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu hastanede de ilk müdahalesi yapılan 3 yaralıdan Abdullah K. 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan polis olayın büyümemesi için bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ayrıca yaralıların kaldırıldığı hastanelerde de geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili ele geçirilen demir çubuk ve sopalara el konuldu.

GAZİANTEP'TE DÖNER BIÇAKLI KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 15:55:05
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?