25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Düğünde damat dehşeti

GAZİANTEP'TE DÜĞÜNDE YAŞANAN OLAYIN ARDINDAN

Gaziantep'te düğünde silahla ateş edilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Olay sonrası havaya ateş ettiği iddia edilen damat, silahla birlikte kayıplara karıştı.

Şehitkamil ilçesine bağlı Akçagöze köyünde Teyfik ve Zeynep çiftinin düğününde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Gelin ve damadın köye gelişleri sırasında damadın kardeşi Turgay, Kaleşnikof marka silahla onları karşıladı. Otomobilden inen damat Teyfik A. da, kardeşinin elinden aldığı silahı tek eliyle havaya kaldırarak ateşlediği sırada dengesini kaybederek kalabalığın üzerine ateş etmeye başladı. Mermilerin kalabalık üzerine gelmesi üzerine davetliler korunmak için yerlere yattı. Can pazarının yaşandığı olay sırasında çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar, köyde bulunan araçlarla 25 Aralık ve Şehitkamil Devlet

Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, damadın babası Arif A., halası Münire Köseoğlu ve akrabaları 19 yaşındaki Yasemin Köseoğlu yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı olay sonrası damat Teyfik A. olayda kullanılan silahla birlikte kayıplara karışırken, damadın kardeşi Turgay A. jandarma tarafından gözaltına alındı. Köyde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, firar eden zanlı damadı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

GAZİANTEP'TE DÜĞÜNDE YAŞANAN OLAYIN ARDINDAN
GAZİANTEP'TE DÜĞÜNDE YAŞANAN OLAYIN ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2010 Pazar 17:50:02
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 18:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?