3
Haziran
2024
Pazertesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Fadıloğlu test sürüşüne katıldı

BAŞKAN FADILOĞLU, TEST SÜRÜŞÜNE KATILDI

Yenilenen Mercedes Benz Vito ve Viano modellerinin Gaziantep'teki test sürüşlerine, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da katıldı.

Aktoprak'taki Koluman Gaziantep tesislerinde gerçekleştirilen test sürüşlerine çok sayıda davetli katıldı. Koluman Gaziantep Genel Müdürü Merter Çankaya ve Koluman Otomobil Satış Müdürü Çağlar Kazak'ın evsahipliğinde yapılan test sürüşlerine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da katıldı. Mercedes Benz'in yenilenen Vito ve Viano modellerini yakından inceleyen Başkan Fadıloğlu, daha sonra test sürüşüne katıldı.

Test sürüşüne gelen konuklara çiğköfte, içli köfte ve menengiç kahvesi ikram edilirken, küçük çocuklara ise pamukşeker, koz helva ve macun ikram edildi. Test sürüşü sonrası konuklara Mercedes Benz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Koluman Gaziantep Genel Müdürü Merter Çankaya, yaptığı açıklamada, "Mercedes Benz hafif ticari araç pazarının gözde modelleri Vito ve Viano'yu yeniledi. Çok farklı alanlarda kullanım sunan yeni Vito ve Viano özellikle yeni motor ve şanzımanları ve güvenlik donanımı ile dikkat çekiyor. 136 bg ve 163 bg gücünde motorlarla yenilenen Vito ve Viano'nun tüm modelleri Euro 5 Blue Efficiency paketi donanımına sahip. Yeni motorlar ve yeni şanzımanlar yakıt tüketimini ve emisyonu düşürürken aracın performansını artırıyor. Yeni yürüyüş takımları azami sürüş konforu ve sürüş güvenliğini sağlıyor. Bunların ötesinde yeni Viano güncel Mercedes-Benz otomobil modellerini anımsatan yüzü ve yeniden tasarlanan arka kısmı ile dikkat çekiyor. Araç içinde ise yenilenen cockpit Viano'ya bir binek otomobili zarafeti veriyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 17:15:05
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 18:35:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?