26
Mayıs
2024
Pazar
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Küçük kız 4. defa kaçırılmak istendi

(ÖZEL HABER) GAZİANTEP'TE ÇOCUK KAÇIRMA İDDİASI

Gaziantep'te kaçırıldığı iddia edilen 12 yaşındaki kız çocuğu, evlerinden metrelerce uzaklıkta bir köşede ağlarken polisler tarafından bulundu. Polislerin getirdiği kız çocuğunu gören anne ise kızına sarılarak dakikalarca mutluluk gözyaşları döktü.

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesinde ikamet eden G. ailesinin 12 yaşındaki kızları ilköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi H.G., öğle saatlerinde annesi M.G.'nin gönderdiği mahalle bakkalına gitti. Kızının gönderdiği bakkaldan gelmemesi üzerine şüphelenen anne komşularıyla birlikte çocuğunu aramaya başladı. Tüm aramalara rağmen çocuk bulunamayınca polise bilgi verildi. Eşkali alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü personelleri, kaçırıldığı iddia edilen 12 yaşındaki kız çocuğunu aramaya başladı. Şehitkamil

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Bir köşede ağlayan 12 yaşlarında kız çocuğu var" ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, G. ailesinin ikametinden metrelerce uzaklıktaki bir yerde 12 yaşındaki H.G.'yi ağlarken buldu. Hemen polis aracına alınan H.G., ailesinin ikamet ettiği mahalleye getirildi. Bu sırada, sokakta gergin şekilde bekleyen mahalleli ve küçük kızın ailesine polisler müjdeli haberi verdi. Polislerin getirdiği çocuğuna sarılan anne, mutluluk gözyaşlarıyla dakikalarca kızına sarılarak bırakmadı.

Polis aracından inen 12 yaşındaki H.G., kendisini 3 gencin kaçırdığını iddia ederken, anne M.G. ise, "Kızımı bakkala göndermiştim. 4. defa kaçırmaya çalıştılar. Bizim kimseyle bir düşmanlığımız yok. Ağzını kapatarak kaçırmaya çalışıyorlarmış" diye konuştu.

Baba İ.G. de, polislerden zanlıların bir an önce bulunmasını isteyerek, "Bizim düşmanımız yok. Bunu yapanların bizi bilen ve tanıyanlardan olduğunu tahmin ediyorum. Kızımı kaçırarak bize korku vermeye çalışıyorlar. Bu erkeklik değildir. Biz insanız, küçük bir çocuktan ne istiyorlar ki?" şeklinde konuştu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçırıldığı iddia edilen kız çocuğunun verdiği eşkaller çerçevesinde şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

(ÖZEL HABER) GAZİANTEP'TE ÇOCUK KAÇIRMA İDDİASI
(ÖZEL HABER) GAZİANTEP'TE ÇOCUK KAÇIRMA İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 23:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?