18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Müdürlükler sahada karşılaştı

Şehitkamil Belediyesi'nde müdürlükler arasında düzenlenen "Sporda Şiddete hayır’" Halı Saha Futbol Turnuvası sonuçlandı. Başkan Metin Özkarslı, turnuvanın ödül töreninde yaptığı konuşmada, amacına uygun bir faaliyet gerçekleştirildiğini söyledi.

Şehitkamil Belediyesi’nin Halı Saha Tesisleri'nde yapılan ödül töreninde birinci olan Gelirler Müdürlüğü'ne Kupasını veren Başkan Özkarslı, turnuvanın amacına uygun olarak tamamlanmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Turnuvada ikinciliği Basın-Saray İdare Spor ve centilmenlik kupasını ise Temizlik İşleri Müdürlüğü kazandı. Futbol İl Temsilcisi Vakıf Demir, Spor’da turnuva nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkan Metin Özkarslı’ya bir plaket takdim etti.

Başkan Metin Özkarslı, personel arasında diyaloğu geliştirmek, motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvasında, son günlerde spor sahalarında yaşanan şiddet olaylarını da gündeme getirmek istediklerini ifade etti.

Özkarslı, “Şehitkamil Belediyesi olarak tüm etkinliklerimizde topluma mesaj veren yararlı projlerle halkımızı karşısına çıkıyoruz. Önce örnek olacak işler yapıyoruz. Bu turnuvanın şiddet olaylarının önlenmesi için yeni bir ışık olduğunu ve önemli mesaj verdiğini umuyorum” dedi.
Özkarslı, turnuvada ödül töreni sonunda Milli takıma seçilen Şehitkamil Belediyespor karate takım sporcularına ödüllerini sundu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 12:03:53
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 14:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?