1
Haziran
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Özkarslı halka teşekkür etti

Gaziantep metropol İlçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, geçtiğimiz aylarda yapılan anketlerde halk tarafından başarılı görülmelerini sevinçle karşıladığını belirterek halka teşekkür etti.

Özkarslı yaptığı açıklamada, hedeflerinin en mükemmeli yakalamak olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bulunan Ankethane isimli araştırma şirketi tarafından Gaziantep'te yapılan anket sonuçlarını değerlendiren Başkan Özkarslı, "Marifet iltifata tabidir. Halkımızın övgüsüne layık olmaya çalışıyoruz. 2004 mahalli seçimlerinde yüzde 46 oy aldık. Ankethane şirketinin yaptığı ankette bu oranın yüzde 54.3'e çıktığını tespit ettik. Rehavete kapılmadan daha çok çalışıp bu oranı yüzde 70'lere çıkartmayı hedefliyoruz.Yapılan ankette, 'Belediye başkanı hakkındaki kanaatiniz nedir?' şeklindeki soruya, Şehitkamil'de ankete katılanların yüzde 54.3'ü 'Beğeniyorum' şeklinde yanıt verirken, olumsuz yanıt verenlerin oranı ise yüzde 45.7 olarak belirlenmiş. Belediye olarak yaptırdığımız anketlerde de bu orana yakın rakamlar çıkıyor. Ancak, olumsuz yanıt veren bölgelere giderek vatandaşlara görüşüyor ve bu bölgedeki eksiklikleri de yerinde belirleyerek kısa sürede çözüyoruz" dedi.

4 yıldır gerek rutin hizmetlerde ve gerekse sosyal belediyecilik alanında hizmet çıtasını sürekli yükselttiklerini ifade eden Başkan Özkarslı, "2008 yılında da yeni projelerle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizim asıl hedefimiz gelecekte daha güzel bir ilçe oluşturmak ve kent yaşamını daha yaşanabilir hale getirmektir. Halkımızın sevincini ve üzüntüsünü paylaşmayı kendimize ilke edindik. Hal böyle olunca insanlarda memnun oluyor. Bu anketlerde yüksek oranda başarılı çıkmamızın nedeni de insanları ve ilçemizi sevmektir. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarıyla yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Özkarslı, 4 yıldır gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını bunun karşılığında da halkın gönlünü ve sevgisini kazandıklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 15:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?