20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Pilot mahalle uygulaması sürüyor

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Küsget Sanayi Bölgesi'ni karış karış temizledi. Çevre sakinleri yapılan temizlik hizmeti nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya teşekkür etti.

Her hafta değişik mahallelerde pilot mahalle uygulaması yapan Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Küsget Sanayi Bölgesi'nde genel temizlik yaptı. Bölgeyi karış karış temizleyen ekipler vatandaşlardan teşekkür aldı. Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Ergün, araç flosunu güçlendirdiklerini ve ilçe genelindeki temizlik işlerini aksatmadan sürdürdüklerini söyledi.

Her hafta değişik semtlerde pilot mahalle uygulaması yaptıklarını belirten Ergün, "İlçe genelindeki rutin hizmetlerin yanı sıra, her hafta farklı bir semtte genel temizlik uygulaması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız bu uygulamadan son derece memnunlar. Bu uygulama ile halkımızı da temiz bir çevre için teşvik ediyoruz" dedi.

Küsget Sanayi Bölgesi sakinleri ise Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan bu uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 18:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?