19
Mayıs
2024
Pazar
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Şampiyon Emniyet

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Kurumlar arası 1. Bahar Kupası Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğu Emniyet Müdürlüğü kazandı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası final maçına Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik ve İl Spor Müdürü Nuri Öcal, emniyet amirleri, turnuvaya katılan kurum üyeleri ve davetliler katıldı. Final maçında karşılaşan Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü arasında oynanan maç 3-3'lük beraberlikle sonuçlanınca, penaltı atışlarına gidildi.

Penaltı atışlarında Emniyet Müdürlüğü Büyükşehir Belediye'yi yenerek 1. Bahar Kupası'nın sahibi oldu. Kupa töreninin açılış konuşmasını yapan Vali Süleyman Kamçı, Şehitkamil Belediyesinin 1. Bahar Kupası adıyla düzenlediği turnuvada kamu kurum ve kuruluşlarını bir araya geldiğini belirterek, "Uyum içerisinde bir turnuva oldu. Burada düzenlenen turnuvada centilmenlik önemli, birliktelik önemli, bu faaliyeti burada sürdürmek önemlidir. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, Emniyet Müdürlüğü futbolcularına göstermiş oldukları performanstan dolayı kutladığını ifade ederek, "Umarım 1. Bahar Kupası Futbol Turnuvası başarılı geçmiştir. Almış olduğumuz destek çerçevesinde önümüzdeki yıllarda da inşallah bunu daha geniş bir şekilde devam ettireceğiz. Düzenlemiş olduğumuz turnuvaya 24 takım katılmıştır. 6 grup halinde lig usulü elemeli şekilde yapılmıştır. Ben bu organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Süleyman Kamçı, turnuva şampiyonu olan Emniyet Müdürlüğü'ne kupasını takdim etti. Daha sonra futbolculara madalyaları takdim edildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise Vali Süleyman Kamçı'ya 27 numaralı Süleyman Kamçı yazılı bir forma hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 12:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?