3
Haziran
2024
Pazertesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Şampiyon Emniyet

Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Kurumlar arası 1’inci Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası sona ererken, 24 kamu kurumunun katıldığı turnuvada en centilmen takım Valilik Futbol Takımı oldu.

Turnuvada İl Emniyet Müdürlüğü şampiyon olurken, Büyükşehir Belediyesi ikinci, Defterdarlık Futbol takımı üçüncü oldu.

Oynadığı maçlarda hiç sarı kart cezası almayan, rakipleri ve hakemlere gösterdikleri hoşgörü ve saygı ile çok olumlu izlenimler bırakan Gaziantep Valiliği Futbol Takımı Turnuvanın en centilmen takımı seçildi. En Centilmen Takım seçilen Valilik Futbol Takımının ödülü, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nuri Öcal tarafından Takım Sorumlusu ve Gaziantep Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muammer Karadeniz’e verildi.

Valilik Futbol Takımı personelini kabul eden Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, "Böyle bir turnuvada Valiliğimizi en güzel şekilde temsil eden bütün personelimizi kutluyorum. Bu gibi sosyal ve sportif faaliyetler içerisinde Valiliğimizin personelinin de yer alması bizleri memnun etmiştir.

Bu gayretlerinizi yakından takip ediyor ve gösterdiğiniz centilmence mücadele için hepinizi kutluyorum. Bu turnuvada özellikle centilmenlik ve sportmenliği en güzel şekilde sergileyen personelimizin bu davranışlarının tüm sporcular tarafından gösterilmesi gerektiğini, sporun dostluk, barış ve kardeşliğe açılan güzel bir kapı olduğunun tüm kesimlerce benimseneceğine olan inancımı ifade ediyor, turnuvaya iştirak eden bütün kurum personelini de gönülden kutluyorum. Turnuvanın gelecek yıllarda daha kapsamlı düzenleneceğine inanıyor, başta turnuvayı düzenleyen Şehitkamil Belediyesi olmak üzere turnuvaya katılan tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 17:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?