30
Mayıs
2024
Perşembe
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Sargüllük'te genel temizlik

Şehitkamil Belediyesi Temizlik ekipleri Sargüllük Mahallesi’nde genel temizlik yaptı.

Mahallede bulunan 2 okul çevresi ve iç kısımlarının genel temizliği yapılırken, mahalle ara sokaklara kadar karış karış temizlendi.

Pilot mahalle uygulamasıyla her hafta farklı semtlerde genel temizlik yapan Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipleri, önceki gün Sarıgüllük Mahallesi’nde bu uygulamayı gerçekleştirdi. Mahallede bulunan Adnan A.Ş. ve Gaziyurt İlköğretim okullarını temizleyen ekipler, mahalle muhtarı ile birlikte semtin tüm bölgelerinde genel temizlik yaptılar.

Okul yöneticileri yapılan temizlik çalışmaları nedeniyle ekiplere teşekkür ederken, Mahalle Muhtarı Sait Biner ise, Şehitkamil Belediyesi’nin temizlik hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, “Mahallemiz periyodik olarak düzenli bir şekilde temizlik hizmeti alıyor. Bu gün ise pilot mahalle uygulaması nedeniyle genel bir temizlik yapıldı. Temizlik ekiplerine ve Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı’ya semt sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Ergün ise, ilçe genelinde yapılan temizlik çalışmalarını farklı uygulamalarla daha aktif hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Belediye başkanımızın talimatları üzerine okullarda çevre bilinci ve biz konulu seminerler yapıyoruz. Yine ilçe genelinde pilot mahalle uygulaması çalışmaları yapıyoruz. Bu uygulamamız 2 yıldır olumlu sonuçlar verdi. Halkımız memnun. Bu gün ise Sarıgüllük Mahallesi’nde aynı uygulamayı yaptık” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?