25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Satranç heyecanı sona erdi

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SANTRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvası sona erdi.

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Satranç Federasyonu Gaziantep Temsilcisi Fatih Döver, Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Kazaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Hilmi Teymur ile dereceye giren sporcular ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, 668 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri verildi. Dereceye giren sporcuların ödüllerini Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Satranç Federasyonu Gaziantep Temsilcisi Fatih Döver, Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Kazaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara ve Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Hilmi Teymur verdi.

Sporcular ve protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından tören sona erdi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SANTRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 10:01:03
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 10:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?