25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

SBS'de dereceye girenlere ödül

BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN SBS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE NOTEBOOK

Büyük bir başarıya imza atarak SBS'de dereceye giren devlet okulu öğrencileri, Şahitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile bir araya geldi. Öğrencilere birer notebook hediye eden Başkan Fadıloğlu gösterdikleri azimden dolayı onları kutladı.

Şehitkamil Belediyesi'ndeki ziyarete, Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, okul temsilcileri, öğretmenler, veliler ve dereceye giren öğrenciler katıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerin göstermiş oldukları azimden çok etkilendiğini belirterek, "Aslında bu bizlere, öğrencilerimize fırsat sunulduğunda onların neler başarabileceklerini gösterdi. Bizler Şehitkamil Belediyesi olarak Gaziantep'te eğitimi desteklemek için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Bundan sonra, başarı

sağlayan devlet okullarının sadece birkaç öğrencisini değil tüm öğrencilerini ödüllendireceğiz. Bundan dolayı öğretmenlerimize büyük iş düşüyor" dedi.

Ziyarette söz alan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ise, "Öğrencilerimizin başarısında öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Bunun yanında başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesi diğer öğrencilerimiz içinde teşvik edici bir unsur oluşturuyor" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Fadıloğlu dereceye giren Hayri Küpeli İlköğretim Okulu'ndan Cansu Dağlı'ya, Türkan Mehmet Akçan İlköğretim Okulu'ndan Zeliha Oğuz'a, Mehmet Ali Eruslu İlköğretim Okulu'ndan Cansu Büşra Durmaz'a, Servi Erdemoğlu İlköğretim Okulu'ndan Merve Kurt'a, Gaziyurt İlköğretim Okulu'ndan Gülseren Kurt'a, Emine Konukoğlu İlköğretim Okulu'ndan Şükriye Akman'a hediyelerini sunarken, tatilde olan öğrencilerin ödülleri öğretmenlerine takdim edildi.

BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN SBS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE NOTEBOOK
BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN SBS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE NOTEBOOK
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 11:47:04
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 12:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?