25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Şehitkamilspor Malatya'ya gitti

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü Futbol Takımı, Malatya'da yapılacak olan 3. lig terfi maçlarında Gaziantep'i temsil edecek.

Gaziantep'te süper amatör lig şampiyonu olan Şehitkamil Belediyespor Futbol Takımı, Aydın Akyürek'in kafile başkanlığında 3. lig terfi maçlarının oynanacağı Malatya'ya gitti. Sabah erken saatlerde yola çıkan kafileyi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve başkan yardımcıları uğurladı. Futbolculardan başarı sözü alan Başkan Fadıloğlu, “Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takımımıza güveniyoruz. İyi bir sonuçla Gaziantep'e dönmelerini umut ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Erzin ise takıma güvendiklerini ve iyi bir netice alacaklarını belirtti. Erzin, gerek yönetim gerekse futbolcuların terfi maçlarında ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ve Gaziantep'e mutlu bir şekilde döneceklerini dile getirdi.

Şehitkamil Belediyespor futbolcuları da Başkan Fadıloğlu'na 3. lige çıkma sözü vererek, “İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Başkanlarımıza bizlere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bu ilginin karşılığını sahada vereceğiz” diye konuştular.
Kafile Başkanı Aydın Akyürek ise, 5 yıldır üst üstte 3. lig terfi maçlarına katıldıklarını ve bu kez şeytanın bacağını kırmak istediklerini söyledi. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığına dikkat çeken Akyürek, “İyi bir kadromuz var. Devre arasında aldığımız futbolcularla iyi bir ekip kurduk. Gücümüzü biliyoruz. Futbolcularımız gününde olduğu takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. İyi bir sonuçla Gaziantep'e döneceğiz” şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediyespor Müdürü Mehmet Horuz ise, geçmiş yıllarda yakalamış olduğu başarıyı yine tekrarlayacaklarını belirterek, “Malatya bize hep uğurlu gelmiştir. Bu kez de 3. lige çıkarak ilimize dönmek istiyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Futbolcularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. İyi bir takımız. Şans faktörü de yanımızda olduğu takdirde amacımıza ulaşırız” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun belediye önünde uğurladığı Şehitkamil Belediyespor futbol takımı ilk maçını Çarşamba günü saat 16:00'da Diyarbakır Çermikspor ile oynayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 13:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?