16
Mayıs
2024
Perşembe
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Terör kahramanlarına destek

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve özel bir televizyon kanalı tarafından başlatılan "Terör Kahramanlarına Destek Kampanyası" kapsamında 1 maaşını bağışladı.


Özkarslı, başkan yardımcıları, danışmanları ve meclis üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, son yaşanan terör olayları sebebiyle Ramazan Bayramı'nı buruk bir şekilde kutladıklarını belirtti. Türk milletinin yıllardan beri kaybettiği evlatlarının acısını tüm sıcaklığıyla halen hissettiğini kaydeden Özkarslı, "Tarihi eşsiz kahramanlıklarla dolu milletimizi bu tür hain olaylarla yıldıramazlar. Bu hain saldırıları yapanları şiddetle kınıyoruz. Söz konusu vatan olunca Türk milletinin nasıl tek yürek olduğunu tüm dünya gördü ve anladı" dedi.


Dünyada şehit adını taşıyan tek ilçenin Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi olduğunu ifade eden Güzelbey, şunları söyledi:


"Bu sebeple, belediye olarak bu birlik ve beraberliğin yanında olacağız. Kurtuluş Savaşı meşalesini yakan atalarımızın torunu olarak bu kampanyaya maddi ve manevi her türlü desteği vermeyi vatan borcu olarak görüyoruz. Elbette bu yardımlar acımızı dindirmeyecektir ancak şehit aileleri, milletin desteğini yanlarında görecektir. Bugüne kadar şehit çocuklarına burs verdik, ailelerine de destek verdik. Her zaman onların yanlarında olduk. Ben Şehitkamil Belediye Başkanı olarak 3 bin 500 YTL tutarındaki 1 maaşımı kampanyaya hibe ediyorum. Başkan yardımcılarım ve danışmanlarım da 500'er YTL bağışta bulunacaklar."


Özkarslı, Türk milletinin bir daha böyle acılar yaşamamasını dileyerek saldırıları gerçekleştirenleri kınadıklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 14:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?