17
Mayıs
2024
Cuma
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Toplu sünnet şölenine büyük ilgi

Özel Dünya Genel Cerrahi Merkezi Başhekimi Dr. Selman Ekiz ile sünnet işlemleri hakkında bilgi alan Öztekin, sünnet işlemlerinin son derece titiz ve dikkatli yapıldığını söyledi.
Çocuklarını sünnet ettirmek için hastaneye gelen vatandaşların görüş ve düşüncelerini de dinleyen Öztekin, "Halkın uygulamadan memnun olması bizleri çok sevindiriyor.

 Hayırlı bir sosyal hizmet olduğuna inanıyoruz. Bundan sonrada her yıl bu tür organizasyonları tekrarlayacağız. Ayrıca, bu yıl içinde toplu nikah ve toplu düğün organizasyonu için de ekip olarak araştırma ve yoğun bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

Özel Dünya Genel Cerrahi Merkezi Başhekimi Dr. Selman Ekiz ise sünnet için gelen çocuklara çeşitli tahliller yapıldığını ve birçok çocukta hatalıklar tespit ettiklerine dikkat çekerek, "Sünnet olmaya gelen çocuklarda yapılan tahlil sonucu bazı hastalıklar çıkıyor. Bu tür vakalarda hemen müdahale ederek çocukların gerekli muayenesi yapılıyor. Bu toplu sünnet organizasyonu bu açıdan da önemli bir fayda sağladı" diye konuştu.

Belediyenin işbirliği ile Özel Dünya Cerrahi Merkezi'nde 9 Temmuz'dan itibaren çocuklarını sünnet ettiren vatandaşların sayısının 396'ya ulaştığı, son iki gün içerisinde bu rakamın 500'e ulaşmasının beklendiği kaydedildi.

iha-g.antep
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2004 Cuma 14:50:57
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 14:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?