25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Tüzmen'den esnaf ziyareti

Gaziantep'te temaslarını sürdüren Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Şehitkamil ilçesi Şoför Ali Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Bakan Tüzmen ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu'na, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu ile çok sayıda partili eşlik etti. Cadde üzerinde bulunan işyerlerine tek tek girerek vatandaşlarla tokalaşan Bakan Tüzmen, esnafın sorunlarını dinledi. Bakan Tüzmen daha sonra Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler
Odası'nı ziyaret etti. Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, Bakan Tüzmen'i kapıda karşıladı. Akdoğan ayrıca ziyaretin anısına Bakan Tüzmen'e özel işlemeli bir tüfek hediye etti.

Devlet Bakanı Tüzmen daha sonra beraberindekilerle birlikte konvoy eşliğinde Şehitkamil ilçesini gezdi. Gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası'nı da ziyaret eden Bakan Tüzmen, Düztepe Mahallesi'nde partisi tarafından düzenlenecek toplantıya katıldıktan sonra Gaziantep temaslarını tamamlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 21:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?