2
Mayıs
2024
Perşembe
KİLİS
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Genel Bilgiler

Fakültemiz Üniversitemiz ile birlikte 29.05.2007 tarihinde yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş, Eğitim-öğretim faaliyetlerine 2008/2009 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci alarak başlamıştır. Fakültemizde hali hazırda İktisat, İşletme, İşletme II.Öğrt. ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümleri mevcuttur.(İşletme Bölümü II.öğretim programına 2009/2010 öğretim yılında ilk kez öğrenci alınacaktır.)

Fakültemiz kadrosunda toplam 10 akademisyen 2 idari personel görev yapmaktadır. 60 kayıtlı öğrenci öğrenimini sürdürmekte olup, yeni öğretim yılında bu sayının 250’ye çıkarılması için çalışmalar devam etmektedir. Fakültemiz yeni oluşturulan Karataş Yerleşkesi’nde şu an tadilatta olan 4 katlı binada Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Fakülte binamızda 10 sınıf, 14 çalışma ofisi, 48 kişilik Bilgisayar laboratuarı ve 150 kişiye hizmet verecek bir adet kantin/kafeterya bulunacaktır.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Adres2 :Kilis
Posta Kodu :
Telefon :0 348 814 26 62
Faks :0 348 813 93 34
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.