2
Mayıs
2024
Perşembe
KİLİS
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Muallim Fırat Eğitim Fakültesi

Genel Bilgiler

Fakültemiz, Bakanlar Kurulunun 12.08.1998 tarih ve 98/11641 sayılı kararnamesi ile Gaziantep Üniversitesine bağlı olarak kurulmuş, ancak daha sonra 29.05.2007 tarih ve 26536 sayılı kararnamenin ek 78. maddesine istinaden kurulan Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne bağlanmıştır. Fakültemizde 21 öğretim elemanı ve 8 idari personel tarafından hizmet verilmektedir. Fakültemizde 784 lisans öğrencisi bulunmaktadır.

Fakültemiz bünyesinde İlköğretim Bölümü, Türkçe Eğitimi Bölümü, Eğitim Bilimleri Bölümü, Bilgisayar Öğretimi ve Teknolojileri Eğitimi Bölümü, Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Bölümü,Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi bölümü ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Alan Eğitim Bölümü olmak üzere toplam yedi bölüm bulunmaktadır.

Fakültemiz öğrencileri tarafından kurulan öğrenci topluluklarında sosyal aktiviteler yapılmaktadır. Gezi ve Organizasyon Topluluğu tarafından İç Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine geziler düzenlenmiştir. Fakültemizde AKTS ve Diploma eki ile ilgili çalışmaların alt yapısı tamamlanmış olup öğrenci değişim programları yapılabilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kilis 7 Aralık Üniversitesi,Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi
Adres2 :Kilis
Posta Kodu :
Telefon :0348 814 26 62
Faks :0348 814 26 63
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.