2
Mayıs
2024
Perşembe
KİLİS
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kilis Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Teknik Programlar ve İktisadi ve İdari Programlar olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır.

Teknik Programlar Bölümü:

Elektrik, İnşaat, Makine, Doğalgaz Isıtma ve sıhhi Tesisat, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama ve Tekstil alanlarında endüstri ve piyasanın ihtiyacı olan nitelikli ara elemanlar yetiştirir.. Proje okuma ve uygulama, teknolojik gelişmeleri takip etme hususunda beceri kazandırır. Sanayileşmekte olan ülkemizde, bu programlardan mezun olanların istihdam alanı oldukça geniştir.

İktisadi ve İdari Programlar Bölümü:

Gümrük Mevzuatı, dış ticaret ve kaçakçılığın men ve takibi, muhasebe, işletmecilik ve mali konularda özel ve kamu kuruluşlarının ihtiyacı olan nitelikli ara elemanlar yetiştirir
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kilis Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Kilis
Posta Kodu :
Telefon :0 ( 348) 814 2666 - 1600
Faks :0 ( 348 ) 814 2669
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.