7
Mayıs
2024
Salı
KİLİS
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

TÜRKİYE KAMU-SEN TÜRK TARIM ORMAN-SEN

 ÖRGÜTLENME HAKKI GÜVENCE ALTINDA!

12 Temmuz 2001 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu ile yıllardan beri faaliyetlerini yürütmeye çalışan sendikalar yasal zemine oturmuştur. Böylece sendika yöneticileri ve üyeleri üzerindeki keyfi ve hukuk dışı uygulamalar son bulmuştur.

Neden TÜRK TARIM ORMAN-SEN ?..

- Türk Tarım Orman-Sen; Üyelerin her türlü hak ve menfaatlerini her platformda savunan ve bu hakların alınması için her türlü demokratik eylemi ortaya koyan bir sendikadır.

- Türk Tarım Orman-Sen; Hak aramada yapıcı, diyalog ve uzlaşmadan yana, aynı zamanda mücadeleci, kararlı, ilkeli ve sorumlu kitle sendikacılığını kendisine şiar edinmiştir.

- Türk Tarım Orman-Sen; Her durumda iyiyi, güzeli, doğruyu, yardımlaşmayı ve dayanışmayı öngören yüreğinden hoşgörü eksik etmeyen Tarım Orman ve Gıda çalışanlarının kuruluşudur.

- Türk Tarım Orman-Sen; Çağdaş, bilimsel ve demokratik değerlerin arkasına sığınarak bölücülük ve yıkıcılık yapmayan, din ve inanç kisvesi altında toplumu sınıflara ayırmayan, prensip sahibi bireylerin oluşturduğu bir sendikadır.

- Türk Tarım Orman-Sen; İdeolojisi memurun meselesi olan; inanç, dünya görüşü ve etnik taassupları olmayan çalışanların kuruluşudur.

İlgili Kişi :Erdoğan Avcı
Adres1 :Cumhuriyet Cad. Belediye Pasajı No:12 - Kilis
Adres2 :İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ - KİLİS
Posta Kodu :79000
Telefon :0.348.813 10 69
Faks :0.348.813 10 45
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.