25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Neredesin Azize?

Kilis'te 50 gün önce kız kardeşinin adli sicil belgesini almak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Azize Servet'in ailesi, bayramda kızlarının sesini duymak istiyor.

Hasan Kamil Demirbaş Mahallesi, Güvercin Sokak, 7 numaradaki evlerinden, kız kardeşine adli sicil belgesini almak için ayrılan ve kendisinden 50 gündür haber alınamayan Azize Servet'in ailesi perişan oldu.

SSK'dan emekli olan 7 çocuk babası olan Remzi Servet, aile olarak kimseyle her hangi bir sorunlarının veya kavgalarının olmadığını belirterek, "Kızım kaybolalı 50 gün oldu. Bir kez kızım Azize, kardeşini arayıp 'Beni merak etmeyin' deyip telefonu kapatmış. Kızım kayıp olmadan 1 gün önce evi arayan kimliğini bilmediğimiz bir kişi 'Babanı ve erkek kardeşini öldüreceğiz' diyerek tehdit edip telefonu kapatmış. Kızımın hayatından endişe ediyorum" dedi.

Kızına seslenen Remzi Servet, "Kızım seni merak ediyoruz. Bayramda sesini duymak istiyoruz. Annenle kardeşlerin senin için göz yaşı döküyor. Bizi daha fazla üzme, her insan bir hata yapabilir. Eğer kaçtıysan seni afettik. Ama hayatından endişe ediyoruz. Kardeşlerinin ve bizlerin telefonlarını biliyorsun, en azından bayram dolayısıyla bir telefon aç sesini duymak istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 12:36:09
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 15:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?