25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yaralıya vali müdahalesi

Kilis'te, meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza yerinden makam aracı ile geçen Kilis Valisi Aslan Kütükçü, yaralıya kendisi müdahale etti. Vali Kütükçü, toplanan kalabalığı sağlık ekiplerinin rahat çalışması için dağılmaları yönünde uyardı.

Merkez Odun Pazarı Caddesi üzerinde saat 17.30 sıralarında plakasız motosiklet ile test sürüşü yapan Erkan Akdemir (18) yönetimindeki motosiklet, Cem Muhammet Akkor yönetimindeki 34 APD 59 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, olay yerinden geçen ve kazaya tanıklık eden Kilis Valisi Aslan Kütükçü, makam otomobilinden inerek yaralı Erkan Akdemir'e bizzat kendisi müdahale ederken, kaza yerine ambulans ve trafik ekipleri gönderildi. Bir süre cadde trafiğe kapanırken, kaza yeri ana baba gününe dündü. Toplananlara Vali Kütükçü, sağlık ekiplerinin rahat çalışması için çevredekileri uyardı.

Erkan Akdemir, ambulans ile Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobil sürücüsü gözlem altına alındı. Vali Kütükçü, Erkan Akdemir'in sağlık durumu ile ilgili olarak telefonla doktorlardan bilgi aldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 21:29:55
Güncelleme :23 Eylül 2005 Cuma 14:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?