18
Mayıs
2024
Cumartesi
MUSABEYLİ - KİLİS

Cançelik'ten 12 bin öğrenciye yardım

CHP Kilis’in Musabeyli İlçe Başkanı iş adamı Abdullah Cançelik, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde, 12 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

Musabeyli İlçesi’ndeki ilköğretim okullarından başlayan yardım dağıtımına, CHP Kilis İl Başkanı Çetin Tatlıcı, ilçe başkanları ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gözetiminde yapılan kırtasiye dağıtımında konuşan CHP Musabeyli İlçe Başkanı Abdullah Cançelik, Mersin’de ithalat ve ihracat şirketi bulunduğunu belirterek, "Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde, Kilis ve ilçelerinde, ayrım gözetmeden 12 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bunun ilk adımı olarak, Musabeyli İlçesi’nden başladık. Birkaç gün içerisinde Kilis merkezde ve diğer ilçelerde de dağıtımımız sürecek" dedi.

Cançelik, önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde de ihtiyaçlar tespit edildikten sonra her türlü yardımı yapmayı şimdiden taahhüt ettiğini belirterek, "Dağıtımını yapacağımız kırtasiye malzemelerinin bize maddi götürüsü yaklaşık 15 bin YTL değerinde. Biz bu yardımı dağıtırken, siyasi düşünce içerisinde hiçbir zaman olmadık, bundan sonra da olamayız. Ama benim bir siyasi görüşüm var. Bu siyasi görüşümü yardım dağıtımına karıştırmıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 17:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Önder SARICALIOĞLU IP: 88.232.40.xxx Tarih : 22.07.2008 14:53:32

Yaptığınız yardımlar için teşekkür ederim.Bu yardımları lise düzeyinde de yapmanızı dilerim.Kilis'in birçok sorunları var,bunlardan biride işsizlik,bu konuda projeleriniz var mı,varsa nelerdir?KİLİS spor hakkında ki düşünceleriniz ve semt sahalarıyla ilgili neler yapacaksınız.En önemli sorun olarak gördüğüm alt yapı ve kanalizasyon sorunları hakkındaki fikirleriniz nelerdir.Size ve ekibinize şimdiden başarılar dilerim.