27
Mayıs
2024
Pazertesi
MUSABEYLİ - KİLİS

Halk oyunları ekibi sözünü tuttu

Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya'ya kupa sözü veren halk oyunları ekipleri, verdikleri sözü yerine getirince soluğu Kaymakam'ın yanında aldılar.

Kilis Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Valilik Kupası Halk Oyunları Yarışması'nda Gençler Kategorisi Halkoyunları geleneksel dalda Musabeyli il birincisi olurken, yine Yaygın Eğitim Kategorisi Halkoyunları geleneksel dalda il üçüncüsü olması ilçede sevinç ile karşılandı.

Yarışma öncesi Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya'yı ziyaret eden halk oyunları ekipleri, kupa ve madalya sözü verdikten sonra Kilis'teki yarışmaya geldiler. İl birinciliği ile il üçüncülüğü kazanan halk oyunları ekipleri, ilçeye gider gitmez Kaymakam Nurullah Kaya'yı ziyaret ederek verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirttiler.

Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya, halk oyunları yarışmasında Musabeylili öğrencilerin başarılı olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Halk oyunları yarışmasında başarılı olan öğrencileri tebrik ediyorum. Bu öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum. İlçemizde halk oyunlarının geliştirilmesi için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Öğrencilerimiz derslerinin streslerini boş zamanlarda bu tür aktivitelerde atıyorlar" dedi.

Kaymakam Kaya, başarılı olan halk oyunları ekipleri ile öğretmenlerinin ödünlendirileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 12:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?