22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUSABEYLİ - KİLİS

Kaymakam Kaya'ya yağmur sürprizi

Musabeyli İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya ve beraberindeki heyet köy gezileri sırasında sağanak yağmura yakalanınca köy muhtarının evine sığındılar. 

Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya, İl Genel Meclisi Üyesi Salih Dağcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Topaloğlu, İlçe Tarım Müdürü Mutluay Eleroğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf (SYDV)Müdürü Rüstem Dalkılıç ile köy gezilerine çıktı. 

Programa Karbeyaz Köyü ile başlayan heyet akabinde Yuvabaşı Köyü okulunda incelemelerde bulundu. Gözlüce köyünde incelemelerde bulunurken aniden bastıran yağmurun altında ıslanan heyet muhtarın evine sığındı. Üzerleri ıslanan Kaymakam Nurullah Kaya ve beraberindeki heyet elbiselerini kuruttuktan sonra Fericek Köyüne geçti. Burada da sağanak yağmura yakalanan kaymakam ve beraberindeki heyet Musabeyli İlçesine dönmek zorunda kaldı. 

Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya, şuana kadar 46 köyün 30'una gittiklerini söyledi. Kaya, "Sorunların yerinde tespit için bizzat köylere gidiyoruz. Aksaklıklar olsa da bütün köylerin ziyaret edilmesi,sorunların çözümü için uğraşıyoruz. Bazen gezilerde bugünkü olduğu gibi yağmura yakalanabiliyoruz. Amacımız köylü vatandaşın ayağına hizmeti ötürmektir. Bizim için kar,kış yağmur önemli değil, halka hizmetin gitmesi önemlidir" dedi
İHa
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 12:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?