31
Mayıs
2024
Cuma
MUSABEYLİ - KİLİS

Köylülere trafik semineri

Kilis İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından Musabeyli ilçesinde bağlı köylerde vatandaşlara trafik eğitimi verildi.

Trafik timleri tarafından Musabeyli ilçesine bağlı Bozkaya, Çınar, Gündeğer, Körahmethöyüğü, Ağcakent, Deli Fakıkaradut, Kolpınar, Yukarı Kalecik ile Aşağı Bademli köyünde vatandaşlara Karacaoğlan İlköğretim Okulu'nda trafik eğitim semineri verildi.

Jandarma trafik timleri, seminere katılan köylü vatandaşlara, genel trafik kuralları, traktör römorklarının arkasına reflektör takımının önemini belirterek, 1 Nisan 2008 tarihinden itibaren uygulamaya geçen maddi hasarlı trafik kazalarında anlaşma halinde tanzim edilecek olan trafik kazası anlaşma tutanağının hangi durumlarda nasıl doldurulacağı ile hangi durumlarda neden doldurulamayacağı konularında yerinde örnek tutanak doldurma uygulamalı olarak anlattı.

Seminerde trafik konuları ve meydana gelen kazalarla ilgili olarak film ve slayt gösterisi de yapıldı. Seminer sonucunda katılan tüm vatandaşlara birer adet trafik kazası anlaşma tutanağı verildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 14:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali canözer IP: 85.98.128.xxx Tarih : 19.05.2008 15:02:48

iyi hiç yoksa bilgileniyoruz ama kötü yönleride var bunu unutma...............