29
Mayıs
2024
Çarşamba
MUSABEYLİ - KİLİS

Milletvekilinden YİBO'ya ziyaret

AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, YİBO'lu öğrencilerin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretleri sonrası gönderdiği duygu dolu mektuplardan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Kilis İl Öğrenci Meclisi seçimini kaybeden Musabeylili öğrenciler, TBMM Başkanı Köksal Toptan'a e-mail yöntemi ile üzüntülerini bildirmişlerdi. Meclis Başkanı Toptan, Kilis milletvekili Hasan Kara'ya talimat vererek 16 kişiden oluşan öğrenci gurubunu Ankara'ya çağırmıştı. Öğrenciler, TBMM ziyaret ederek Meclis Başkanı Köksal Toptan ve Kilis Milletvekilleri Hasan Kara ve Hüseyin Devecioğlu ile görüşmüşlerdi. Birlikte yemek yedikten sonra, Anıtkabir'i ve Ankara'daki tarihi ve turistik yerleri gezmişlerdi.

Musabeylili öğrenciler daha sonra, Kilis Milletvekili Hasan Kara'ya duygu dolu mektup yazarak teşekkür etmişlerdi.

Musabeyli ilçesinde, YİBO'yu ziyaret eden Milletvekili Hasan Kara, ilçe Kaymakamı Nurullah Kaya'dan yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgi aldıktan sonra, okuldaki öğrenciler ile bir araya geldi. Kara, teknolojinin çok hızlı bir şekilde geliştiğini, bu gelişimden öğrencilerin de çabucak etkilendiğini belirterek, "Öğrencilerimizden yabancı dil öğrenimine ağırlık vermelerini istiyorum. Şu anda en az bir yabancı dili iyi konuşamayan yurt dışında iş bulamaz. Ailenizin ve devletimizin sizlere sağladığı
ortamı en iyi şekilde değerlendirmenizi istiyorum" dedi.

Milletvekili Hasan Kara daha sonra öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Kara, TOKİ konutları başta olmak üzere yeni yapılacak kamu binalarının arazilerinde incelemelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 13:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?