30
Mayıs
2024
Perşembe
MUSABEYLİ - KİLİS

Musabeyli'de KÖYDES çalışmaları

Musabeyli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, KÖYDES kapsamında ilçeye bağlı köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarına start verildi.

Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya, İl Genel Meclis üyesi Şıh Mehmet Gültekin ve Kilis İl Özel İdaresi yetkilileri ile birlikte yol çalışmalarının startı verildi. Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya ve beraberindekiler, Gaziantep il sınırı ile Karbeyaz Köyü arasında yaklaşık 18 kilometrelik alanda incelemelerde bulundu. Musabeyli ilçesine bağlı tüm köy yollarında asfalt, yama, malzemeli stabilize bakım çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymakam Nurullah Kaya, KÖYDES Projesi kapmasında yol çalışmalarının başladığını belirterek, "Yol çalışmalarının 10 güne kadar bitirilmesini hedefliyoruz. Son üç yıl içinde gerek İl Özel İdaresince, gerekse KÖYDES projesi kapsamında Kaymakamlığımız tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları sonucunda Musabeyli'de yol ve su hizmetleri bakımından eksiği olan köyümüz kalmayacak. Ayrıca vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve refah içinde yaşamaları için elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya kararlıyız. Gaziantep il sınırı-Karbeyaz yolunun Aşağı Kalecik köyü kısmında yol ıslahının yanı sıra tehlike arz eden virajların da kaldırılması için İl Özel İdaresi ile yeni bir çalışma planı hazırlıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 16:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?