20
Mayıs
2024
Pazertesi
MUSABEYLİ - KİLİS

Musabeyli'ye yeni öğrenci yurdu

Musabeyli öğrenci yurdu ihalesini Arı Gayrimenkul İnşaat Limitet Şirketi kazandı.

Merkezi Ankara'da bulunan Vilayetler Hizmet Birliği'nce, ödeneği tahsis edilen ve Kilis Valiliği İl Özel İdaresi'nce ihalesi yapılan 288 öğrenci kapasiteli karma öğrenci yurdu ihalesi yapıldı. İhaleyi kazanan Arı Gayrimenkul İnşaat Limitet Şirketi'ne Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü tarafından yer teslimi yapıldı.

Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya'yı yer teslimi için ilçede bulunan Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü Yapım Şube Müdürü Mustafa Kerkütlüoğlu, İnşaat Mühendisi Ercan Arıcan ve Arı Bayındırlık ve Arı Gayrimenkul İnşaat Limitet Şirketi adına Mimar Gökhan Kudeyt ziyaret ettiler.

Kaya, Musabeyli için çok önemli olan yurdun ihalesinin yapılmasından dolayı memnun olduklarını belirterek, "Bu yurdun ilçemize yapılmasından dolayı mutluyuz. İnşaat süresi 180 gündür. Ancak bu süre beklenenden bir an önce bitirilirse Şubat tatili dönüşünde yani 2. eğitim- öğretim döneminde yurt faaliyete geçebilir. Yurt binamız tamamlandıktan sonra hem ilimizde hem de ilçemizde büyük bir eksikliği giderecektir. Geleceğin bilgili, çağdaş, Atatürkçü gençlerin yetişmesine vesile olacaktır. Bu yurdun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet gocer IP: 84.196.143.xxx Tarih : 24.09.2008 11:36:15

Musabeyli kaymakami sayin Nurullah SAGLAM sayenizde musabeyli yeni yeni bi seyler kazaniyor.Hayirllisiyla birde su konut islemlerinide bitirseniz iste musabeyli sizi hic unutmaz....